Top

Vil du jobb med oss

Embla Helse / Vil du jobb med oss

Vil du jobbe med oss? 

Er du interessert i kvinnelivet, kvinne og barnehelse,  og har lyst til å jobbe med dette i et tverrfaglig miljø?

Da kan du være personene vi leter etter.

Vi er Embla Helse – klinikken for kvinner og barn, og  består av gynekolog, jordmor, akupunktør, naprapat og osteopat. Vi startet opp i desember 2016 og er i stor utvikling, derfor ønsker vi å utvide tilbudt vårt med nye aktører.

Vi har alle spesialkompetanse innen kvinnehelse,  vår osteopat behandler også mange barn, vår jordmor har i tillegg til å være erfaren jordmor, også solid erfaring innen akupunktur og behandler både gravide og ikke gravide kvinner, samt en del menn.  Vår gynekolog har bred kompetanse da hun også jobber på Kalnes både som gynekolog og obstetriker.  I vårt treningsrom arrangerer vi yogakurs, treningsgrupper, kurs- temakvelder bl.a fødselsforberedende kurs og foreldreveiledning. Menn er også velkomne på vår klinikk, da vi også behandler muskel og skjelett tilstander.

Vi er aktive på nett og har en egen blogg som heter Emblas hjerte

Vi søker deg som ønsker å være del av vårt tverrfaglige fellesskapet, og som har kunnskap og egenskaper som kan berike vårt tilbud.  Du må være i stand til å jobbe selvstendig, ha en gründer i deg og ikke være redd for å satse. Vi søker deg som ser for deg et virke på regelmessig basis, og jo flere dager i uka jo bedre.  Vi har mulighet til å ta i mot flere medarbeidere da lokalene våre kan tilrettelegges med flere kontorer. Vi trenger deg/dere som finner dette konseptet interessant og som innehar kompetanse innen områder som psykologi, medisin, sykepleie, pedagogikk, coaching, ernæring, velvære mm.

Ta gjerne kontakt for en uformell prat. Vi gleder oss til å møte deg/dere.

Kontakt oss på post@emblahelse.no

Eller tlf  401 46 990  (og svarer vi ikke, ringer vi deg tilbake)