Top

Ledig Stilling

Embla Helse / Ledig Stilling

Vi søker barnelege, psykolog eller allmennlege. Annen relevant utdanning er også interessant.


Er du interessert i kvinnelivet, kvinne og barnehelse,  og har lyst til å jobbe med dette i et tverrfaglig miljø?

Da kan du være personene vi leter etter.

Vi er Embla Helse – klinikken for kvinner og barn, og  består av gynekolog, jordmor, akupunktør, naprapat og osteopat. Vi starter opp i januar 2017 og er i stor utvikling, derfor ønsker vi å utvide tilbudt vårt med nye aktører.

Vi har alle spesialkompetanse innen kvinnehelse,  vår osteopat behandler også mange barn, våre to jordmødre jobber både med akupunktur og ultralyd, og vår gynekolog har bred kompetanse da hun også jobber på Kalnes både som gynekolog og obstetriker.  I vårt treningsrom arrangerer vi yogakurs, treningsgrupper, kurs- temakvelder bl.a fødselsforberedende kurs og foreldreveiledning.

Vi er aktive på nett og har en egen blogg som heter Emblas hjerte

Vi søker deg med kompetanse som ønsker å være del i dette tverrfaglige fellesskapet. Du må være i stand til å jobbe selvstendig, ha en gründer i deg og ikke være redd for å satse. Vi søker deg som er interessert i å være en del av vårt felleskap på regelmessig basis, og jo flere dager i uka jo bedre. Vi trenger deg som kan bidra til å gi våre fantastiske pasienter et enda bredere tilbud.

På vår ønskeliste står både barnelege,  psykolog eller allmennlege. Har du annen relevant utdanning og erfaring er det også interessant. Vi har stor etterspørsel etter ultralyd i svangerskapet, og har du erfaring innen dette kan du også ta kontakt.

Hos oss møter du en kreativ og innovativ gjeng med damer som gleder seg til å få flere på laget.

Sjekk ut våre hjemmesider www.emblahelse.no

Kontaktinfo:

CV og kontaktinfo kan sendes til

post@emblahelse.no

Vi ønsker å høre fra deg så raskt som mulig og helst innen utgangen av februar.