Top

MONICA IVERSEN

Pedagogisk veileder
Monica

OM MONICA

Jeg er utdannet førskolelærer med fordypning i småbarnpedagogikk og etterutdannet Marte Meo-pedagog og veileder i Marte Meo-metoden. 

Marte Meo er en løsningsorientert samspillsmetode som bygger på det vi har i oss som gjør at kommunikasjon med andre fungerer. Basert på det som allerede fungerer godt jobber vi med det som kan være vanskelig. Det handler om å få fram det beste i deg som forelder eller i deg som jobber med barn, slik at du kan gi barn det beste utgangspunktet i livet!

Etter ti år som pedagogisk leder i barnehage har jeg jobbet seks år som faglig veileder i en stor Oslobarnehage. Jeg har mye faglig kompetanse og lang erfaring i samspill og kommunikasjon med barn. I tillegg har jeg hele tiden veiledet foreldre og barnehageansatte som står i utfordrende, men veldig vanlige situasjoner med barn hver dag. 

Det er viktig for meg at voksne som er sammen med barn, både hjemme og i jobbsammenheng, ser at barn er kompetente individer og lar dem være en aktiv del i egen utvikling. Jeg tror at barn som blir sett og møtt på en anerkjennende måte av tydelige voksne blir trygge og får god selvfølelse. 

På Embla holder jeg kurs om nettopp samspill og kommunikasjon. Jeg er også tilgjengelig for veiledning både en til en og i veiledningsgrupper. Formen min både som foredragsholder og veileder er nokså uformell og lett. Jeg vil være en tilgjengelig fagperson som bidrar til å gjøre hverdagen med barn bra! Jeg er en man kan komme til med stort og smått og få påfyll og nye tanker eller bare litt hjelp til å finne fram til de tankene man allerede har.

98 46 92 78

monica@emblahelse.no