Top

ROLIG YOGA

For deg som ønsker bedre balanse, økt bevegelighet og økt styrke.

Rolig Yoga er en time for nybegynnere og erfarne innenfor yoga. Timen er inspirert av Ashtanga Yoga og består av en rekke ulike yogaøvelser med fokus på økt bevegelighet, styrke, avspenning og ro. Stillingene kan tilpasses individuelt og gjøres på en rolig og myk måte, mindre fysisk krevende enn i Ashtanga Yoga. Under timen vektlegges rolig og dyp pust, ettersom pusten er et effektivt verktøy som bidrar til å redusere stress, beholde roen og klarne tankene. Rolig Yoga består av både stående, sittende og liggende stillinger, satt sammen for å gi deg bedre balanse, økt bevegelighet og økt styrke. Hver stilling holdes inntill 5 – 10 pust. Timen avsluttes deretter med en deilig sekvens med avspenning.

Målet med yoga er ikke å prestere, å mestre stillinger eller å være flink. Det er en arena for å finne ro i sinnet og å slippe spenninger i kroppen, for å hjelpe deg å kunne håndtere utfordringer i hverdagen og dermed nyte fine øyeblikk og glede i hverdagen.

 

Gabriela Hansen er utdannet innenfor Ashtanga Yoga og Ashtanga Yoga som terapi, og har praktisert yoga siden 2007. Hun har personlig erfaring med hvordan yoga kan bidra til bedre helse, i tillegg til at hun er sykepleier av yrke. Hun har fokus på at alle skal føle seg ivaretatt og trygge.

Vi tilbyr Rolig Yoga som drop-in eller kursbasert