Top

HUD- OG FOTTERAPI

Hud- og fotterapeut

Hud- og fotterapeut, Gunhild Melnes

Jeg har jobbet over 30 år i bransjen og har lang erfaring og fartstid. Jeg ble autorisert fotterapeut i 1987, aromaterapeut i 1989 og hudterapeut i 1990. I 2018 flyttet jeg fra Bjørkelangen til Fredrikstad. Jeg drev egen klinikk på Bjørkelangen fra 1987 og frem til 2018.

For meg er det viktig å se mennesket og ikke minst helheten. Det har i alle år vært viktig for meg å holde meg oppdatert på behandlinger og utvikling av faget og jeg har gjennom alle mine år i bransjen kurset meg jevnlig. Jeg elsker faget mitt og jeg er veldig opptatt av å levere kvalitet på alle mine behandlinger. Jeg brenner for god hudhelse, er løsningsorientert og setter stor pris på den gode samtalen.

 

Hudpleie

Vi trenger regelmessig pleie av ansiktshuden, og i våre behandlinger gjør terapeuten en grundig analyse av hva huden din trenger.

 

Klassisk hudpleie 60 

Vi gjør en hudanalyse og velger produkter etter ditt behov, rens, peeling, utklemming ved behov, korrigering av bryn, massasje i ansiktet, maske og avsluttende krem.

Behandlingstid: 60 min

Pris: 990,-

 

Klassisk hudpleie 90

Vi gjør en hudanalyse og velger produkter etter ditt behov, rens, peeling, utklemming ved behov, korrigering av bryn, massasje i ansikt og nakke/skuldre, maske og avsluttende krem.

Behandlingstid: 90 min

Pris: 1400,-

 

Hånd/Fot

Fotpleie blir utført av autorisert fotterapeut.

Behandlingen inkluderer:

Fotbad, fjerning av hard hud, klipp av negler, rens og sliping av negler,fjerning av torner, korrigering av inngrodd/nedgrodd negl, huden pusses og slipes, behandlingen avsluttes med en deilig fotmassasje.

Behandlingstid: 60 min

Pris: 830,-

 

Tillegg

Maske: 350,-

Shellack, en farge: 350,-

Shellack to farger: 550,-

Spange: 300,-

Punktbehandling: 550,-

 

Manikyr enkel

Negler og neglebånd bløteste opp i neglebad, neglebånd skyves tilbake, negler files og formes, lakk eller forsterker legges på og behandlingen avsluttes med en lett massasje.

Behandlingstid: 30 min

Pris: 550,-

 

Manikyr med peeling og maske

Hender renses og peeles etter hudens behov – det fjerner døde hudceller og etterlater huden ren og klar for neste steg. Negler files og formes, ampuller, serum eller tilpasset olje, massasje av hender opp til albue, maske og til slutt lakk eller forsterking av negl.

Behandlingstid: 60 min

Pris: 980,-

Gunhild_f_400x400

GUNHILD MELNES

HUD & FOTTERAPEUT
Ring meg på 97 14 33 15
E-post: post@emblavelvare.no

Vi har ledige timer for deg som ønsker rask konsultasjon.