Top

HUDPLEIE OG MEDISINSKE BEHANDLINGER

Kosmetisk dermatologisk sykepleier, hud & fotterapeut

Kosmetisk dermatologisk sykepleier, Hud- og fotterapeut Marianne Bruu Ottesen.

Ferdig utdannet hud- og fotterapeut i 1992, sykepleier i 2005, videreutdannet til kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie akademiet 2016.

Jeg setter hudhelse og naturlig resultat øverst, og vil at kunden skal bli den beste utgaven av seg selv.

Når du kommer til meg for behandling vil jeg at du skal få det huden din trenger der og da, derfor tilpasser jeg alltid behandlingen til din hud. Husk at huden er ferskvare og forandrer seg som regel med årstidene.

Mitt slagord er å sammenligne salongbehandling med trening. Salongbehandlingen er PT-timen, men du må trene selv ved siden av, for å oppnå resultater. Dvs at det er viktig at du også bruker riktige hjemmeprodukter for et optimalt resultat.

I alle mine behandlinger som Dermapen, Mesoterapi, Kjemisk peel og Esthermax er alltid hals og bryst inkludert i behandlingen. Avslutter alltid behandlingene med maske og en beroligende trykkmassasje på hele kroppen.

Jeg kan tilby følgende behandlinger

 • DermaPen
 • Mesoterapi
 • Kjemisk peel
 • Hydrojelly masker
 • Profhilo
 • Rewok50
 • Sunekos
 • Filler
 • Botox
 • Hårfjerning med voks
 • Farging av vipper og bryn

Les mer om behandlingene under om du lurer på hva du skal bestille.

Jeg tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjoner.

Vi tilbyr også konsultasjoner når det gjelder hjemmeprodukter, for å kunne gi deg de riktige hjemmeproduktene og riktig informasjon på hvordan de skal brukes.

 

DermaPen

DermaPen er en automatisert microneedling behandling, som ved hjelp av fine, mikrotynne nåler penetrerer huden vertikalt. Dermed starter en helingsprosess i huden. Den stimuleres til å produsere kollagen og elastin, og danner nye hudceller.

DermaPen penetrerer huden ca 90 ganger pr sekund og har justerbar nåldybde fra 0,25mm til 2,5mm avhengig av området som skal behandles. Effekten skjer gradvis etter hver behandling.
4-6 behandlinger gir vanligvis de beste resultatene. Din huds tilstand vil fortsette å forbedres over 6-12 måneder etter fullførte behandlinger, spesielt om de kombineres med riktige hjemmeprodukter. Sluttresultatet er avhengig av utgangspunktet og er individuelt fra person til person

DermaPen kan forbedre mange hudtilstander ved å bidra til å:

 • Stramme opp huden
 • Redusere fine linjer og rynker
 • Redusere utbrudd og tilstoppinger
 • Redusere ujevn pigmentering og solskadet hud
 • Redusere synligheten av ulike type arr (f.eks aknearr)
 • Redusere og myke opp strekkmerker
 • Redefinere synligheten av store porer og andre ujevnheter i huden
 • Tilføre huden ekstra glød og utstråling
 • DermaPen kan brukes over hele kroppen!

Alle DermaPen behandlinger jeg utfører inkluderer en kjemisk peel. DermaPen behandling kan også kombineres med mesoterapi. Disse kombinasjonsbehandlingene blir tilpasset din hudtilstand der og da.

 

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden og et naturlig alternativ dersom du ikke ønsker andre injeksjoner. I motsetning til andre behandlinger som behandler hudens overflate, er ideen med mesoterapi å tilføre huden hyaluronsyre, vitaminer, peptider, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter gjennom å sprøyte det direkte inn i huden. Ingrediensene som injiseres i huden, jobber mer aktivt når du får det under huden enn om du legger det på overflaten.

Enkelt forklart er Mesoterapi en kombinasjon av mange små stikk i huden hvor unike næringsstoffer sprøytes inn i huden. Enten ved nappage teknikk, point by point eller ved bruk av stempel. Kombinasjonen stimulerer hudens gjenoppbygning og resultatet er at huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og en optimal fukt balansen gjenopprettes.

Vi bruker Innoaestetics sine kjemiske peel og mesoterapi som er laget av trygge, rene og aktive ingredienser i nøyaktige konsentrasjoner. De er milde mot huden og gir et enestående resultat.

 

Kjemisk Peel

Kjemisk peeling er en velkjent behandling og mye brukt i kosmetiske behandlinger. Det er en kjemisk løsning som påføres huden, den har en lavere ph enn huden. Huden opplever det som en mild skade og vil sette i gang en rekke reparasjonsprosesser som gir en hudforbedring.

Hvilken type kjemisk peel en velger avhenger, av hudtype og hudtilstanden.

 

Hydrojelly mask

Dette er en ny generasjon av peel-off masker. Maskene er tilsattelektrolytter og består hovedsakelig av utvalgte alger. Hydrojelly maskene skaper en vakuumlignende forsegling, slik at næringsstoffene lettere trenger inn i huden. Dette muliggjør et dypere og fullstendig opptak av de næringsrike ingrediensene

Maskene virker umiddelbart. De gir har en beroligende effekt på huden, samt en revitaliserende effekt som gir en naturlig synlig glød.

 

Contouring mask

Argireline er kjent som acetyl hexapeptide-3 eller -8 som har som mål å redusere linjer. Argireline har en effekt på nerve/muskel kommunikasjonen så musklene trekker seg sammen («botox effekt») I tillegg har den en «skin-smoothing» effekt da argireline øker fukt-nivået i huden. Varer 1-2 uker (Effekten varer lengre om man unngår varme og damp)

Brukes i kombinasjon med Hydrojelly mask.

 

Profhilo og Rewok50 (biostimulerende behandlinger)

Behandlingen utføres på pasienter som har behov for å forebygge eller korrigere for:

 • Rynker
 • Volumtap
 • Tørr / livløs hud
 • Arr

Profhilo og REVOK50 egner seg svært godt til behandling av :

 • ansikt
 • hals
 • decollete
 • hender

 

Profhilo

Profhilo er en fuktighetsgivende og opp strammende injeksjonsbehandling
Med en av de høyeste konsentrasjonene av hyaleronsyre på markedet (64 mg/2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men vil også ha en oppstrammende effekt. Produktet injiseres i det øverste hudlaget, hvor det settes boluser, Profhilo har en stor spredningsevne, så den vil spre seg godt utover.

Produktet holder seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av hyaleronsyre. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan derfor ikke si at Profhilo® er en skinbooster siden det også har en vesentlig opp strammende/løftende virkning på vevet.

Målgruppen er 30-60 år. Det anbefales 2 til 4 behandlinger med fire til seks ukers mellomrom for optimalt resultat. 2ml produkt pr behandling

 

Revok50

Intensiv biostimulerende injeksjonsbehandling Revok50 er en biostimulerende behandling der bestemte substanser som kroppen ikke lenger kan produsere i riktig form og mengde, injiseres inn i huden. Revok50 optimaliserer hudens funksjon og struktur og forbedrer fibroblastens produksjonsevne. Produktet injiseres i ca 20 boluser og inneholder 50mh høymolekylær hyaluronsyre og 195mg aminosyrer. Gjennom hudens naturlige prosesser skapes dermed mer volum og en sunnere og sterkere hud. Produktet er ikke en filler og blir ikke liggende i huden. Etter ca. 12 timer vil produktet ha migrert inn i vevet og nedetiden er borte, men produktet fortsetter å stimulere huden.

Det anbefales 3 behandlinger med 1 måneds intervall og gjentas årlig ved behov. Resultatet er individuelt og avhenger av din situasjon og livsstil. 2 ml produkt anvendes per behandling.

 

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gjenoppretter hudens kvalitet og balanse.

Det er spesielt effektivt i ellers vanskelige behandlede områder som pannen og området rundt øynene for å fjerne poser og mørke ringer. Har også vist seg å ha god effekt på linjene rundt munnen.
Behandlingen med Sunekos-produktene utføres som et forløp på 3-4 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom. Deretter kreves det en oppfølgingsbehandling med omtrent 6 måneders mellomrom.

 

Fillerbehandlinger

Jeg benytter to av de mest anerkjente fillerene i behandlinger. Teosyal og Juvederm disse fillerne inneholder en kunstig fremstillt hyaluronsyre-gele som lages av sukkermolekyler som binder vann. Når denne geléen injiseres i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På denne måten kan vi behandle rynker og furer. Hyaluronsyren har også god effekt på hudens elastisitet slik at huden ikke så lett blir rynkete. Den rynkebehandlings-effekten kan vare lenge – opptil 3-4 år. Noen fillere inneholder også vitaminer, antioksidanter og peptider som gir huden ytterlige næring, slik at den får enda mindre rynker.

Teosyal og Juvederm har mange forskjellige fillere, med forskjellig evne til å bygge volum, være fast eller fleksibel og til å gi næring til huden.
Jeg utfører leppefillere, enkle fillerbehandlinger og skinboosting. Avanserte fillerbehandlinger henviser jeg videre til min ansvarlige lege Dr. Waiman Chan, som jeg samarbeider med

 

Rynkebehandling med toxin Botox

Behandling av rynker med nevrotoksiner har blitt svært populært de siste årene. Nevrotoksinene lammer signaloverføringen fra nerveender til cellene. Innenfor plastisk kirurgi brukes de til å fjerne rynker og for å redusere svetting.

Når det gjelder rynkebehandling, virker stoffet slik at det slapper av musklene som har trukket seg sammen og dermed får man mindre rynker. Det virker altså kun i områder hvor rynker skyldes en underliggende muskelstramming.

Nevrotoksinene brukes hovedsakelig mot «sinnarynken» i pannen, de horisontale rynkene i pannen og på små rynker utenfor øynene «crow feets».

Områder vi behandler er:

 • Sinnarynken
 • Horisontale linjer i panne
 • Smile linjer ved øynene
 • Overdreven svette under armene

I tråd med nye regler for administrering av dette legemiddelet, må alle pasienter vurderes av klinikkens ansvarlige lege Dr. Waiman Chan. Du vil få tilsendt en link fra Aestmed hvor du fyller ut et helseskjema som sendes min ansvarlige lege. Han vil da vurdere indikasjon og kontraindikasjoner. Dersom det ikke er kontraindikasjoner for behandling med toxiner, gis klinikkens sykepleier tillatelse til å administrere injeksjonen. Dette koster kr 300,- og godkjenningen varer da for et år.

Marianne_f_400x400

MARIANNE BRUU OTTESEN

KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER
HUD & FOTTERAPEUT
Ring meg på 480 76 906
E-post: post@emblavelvare.no

Vi har ledige timer for deg som ønsker rask konsultasjon.