Top
 

OM OSS

EMBLA HELSE

Embla Helse er en helseklinikk med særlig fokus på kvinner.  Vi har bred kunnskap og lang erfaring innenfor våre fagfelt.

Vi legger stor vekt på faglig utvikling, for å kunne gi deg den beste behandlingen basert på oppdatert kunnskap.

Vi har spesielt bred kunnskap og lang erfaring på kvinnehelse fra pubertet til overgangsalder, samt infertilitet og svangerskapsomsorg.

Vår erfaring er at kommunikasjon og samarbeid er avgjørende for å oppnå best mulig resultat. For oss er det viktig at du føler deg godt ivaretatt og sett av oss som jobber på Embla Helse.

EMBLA VELVÆRE

Vi på Embla Velvære har fokus på behandlinger som gjør en forskjell, og vi tilbyr en stor meny av forskjellige behandlinger. Våre fagutdannede terapeuter tilbyr varierte og oppdaterte
behandlinger innen hud, fot, kropp og massasje.

Vår visjon er å kunne tilby et helhetlig tilbud til alle. Vi kan skreddersy en velværepakke eller vi finner frem til den ultimate behandling for akkurat deg. Vi setter vår ære i vårt utvalg av
behandlingsmetoder, forhandlere og produkter av god kvalitet og dokumenterte resultater. Enkelte spesialbehandlinger utføres i samarbeid med helsepersonell. Vi tilbyr også medisinske kosmetiske behandlinger.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du lurer på noe i forbindelse med våre ulike behandlinger. Du finner også mer om alle våre behandlinger her på hjemmesiden.

MENNESKENE

Siv_f_400x400

SIV NYBORG BOHMAN

Massasjeterapeut
Personlig Trener og Rehabiliteringstrener
post@emblavelvare.no
99 04 80 48

Marianne_f_400x400

MARIANNE BRUU OTTESEN

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier
Hud & Fotterapeut
post@emblavelvare.no
48 07 69 06